Ξύλινα κουφώματα Σύρος Κυκλάδες
PURPLESHEEP.GR
DESIGNED BY
english languagefacebookinstagram
pin
Κατασκευές από ξύλο
Ξυλινα κουφώματα Σύρος Κυκλάδες
Ξυλινα κουφώματα
Ξυλινα κουφώματα Σύρος Κυκλάδες
Ξυλινα κουφώματα Σύρος Κυκλάδες
Ξυλινα κουφώματα Σύρος Κυκλάδες

Η εταιρεία μας

Η μακρόχρονη πείρα μας έχει διδάξει να επενδύουμε πάντα σε ό,τι πιο σύγχρονο όσον αφορά σε εξοπλισμό, γνώσεις και υποδομές.

Έτσι δημιουργούμε πόρτες και παράθυρα που εκφράζουν τις τάσεις του design αλλά και τις επιταγές για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.
Στις σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, η τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία των ανθρώπων μας είναι η εγγύηση για την κατασκευή κουφωμάτων ξεχωριστών απαιτήσεων με ιδιαιτερότητες. Ό,τι παράγουμε είναι ειδικά κατασκευασμένο και φινιρισμένο για να ταιριάζει στο κάθε έργο.
Από εξατομικευμένα έργα σε συνεργασίες με αρχιτεκτονικά γραφεία, κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρείες, στην Windoor αναλαμβάνουμε έργα ανεξαρτήτως μεγέθους από την κατασκευή μέχρι την τοποθέτηση και την επίβλεψη ακόμα και μετά την ολοκλήρωση. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προετοιμασία και μεταφορά με ιδιόκτητα φορτηγά μας ώστε να φτάσουν οι δημιουργίες μας με ασφάλεια στον προορισμό τους. Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και τοποθέτησης από το προσωπικό μας είναι η υπογραφή μας.

SCROLL